logo

Over DARWIN®

Slimme monitoring en slim beheer. Slimme werkplekken, slim onderhoud en slim bedienen. Kortom, alles in je gebouw ècht slim.

Met DARWIN® beheer je, controleer je en organiseer je alles in je gebouw vanuit één krachtige app, met daarachter één slim platform.
info@smartbuildingsoftware.com
+31 73 644 34 05
 

Maak je gebouw slim met DARWIN

Voor wie is DARWIN?

Gebaseerd op een (r)evolutionaire techniek en denkwijze is DARWIN hèt smart building platform voor gebouweigenaren, gebouwbeheerders en gebruikers.

Innovatief, smart en schaalbaar. Klaar voor vandaag, adaptief voor morgen. Want als de omstandigheden van je gebouw of je organisatie wijzigen, wil je een platform dat zich automatisch aan die omstandigheden aanpast.

 

DARWIN geeft je inzicht in het gedrag van je gebouw. Verbruik, service behoeften en status van systemen, allemaal overzichtelijk weergegeven in het smart grid van het DARWIN power-user dashboard. Tegelijkertijd integreert en koppelt DARWIN met 3rd party programma’s (FMIS) zodat facility managers altijd volledige controle hebben over hun faciliteiten en assets.

 

Gebruikers beschikken dan weer over 100% ease-of-use met smart controls. Van temperatuur tot verlichting en audio-video apparatuur. Alles is intuïtief te bedienen via één smart user interface; de DARWIN app.

Ontdek wat DARWIN voor jou kan betekenen.
DARWIN smart building software

Beschikbaar op alle devices.

Van smartphone tot desktop, van iOS tot webapplicatie.

Eenmaal geconnecteerd aan DARWIN is de app voor iOS smart devices beschikbaar in de appstore. Voor alle andere devices en besturingssystemen is de DARWIN app beschikbaar als volledige responsive webapplicatie.

ss

Eén slimme en krachtige app,

Gekoppeld aan één slim building management platform.

Ease-of-use was de boodschap bij de ontwikkeling van onze DARWIN smart building app. En dat is gelukt!

 

Op intuïtieve wijze biedt de DARWIN app je alle relevante informatie, en controls, van systemen en ruimtes in je gebouw. Van health statussen (temperatuur, Co2, etc.), ruimtebeheer en smart ticketing tot het bedienen van klimaat, verlichting, beeld en geluid.

Health Status
Smart Ticketing
Room booking
Smart Controls
Smart positioning

Deze slimme bedrijven gingen je voor:

Vraag een demo!
Zelf ervaren hoe je met DARWIN je gebouw en dagdagelijkse operaties slimmer maakt? Vraag een demo en onze Darwinisten leggen het je graag uit.
Vraag demo